Запушен канал? Вашето решение сме ние. Бърза реакция по всяко време.

Предлагаме експресни и аварийни услуги в района на град София и околностите. Гарантираме Ви професионално и качествено решение на възникналите проблеми, свързани с отпушването на канали, тоалетни, мивки, сифони и шахти. Можете да разчитате на Kanalexpres, когато най-много сме Ви необходими!

◢ Отпушване на канали ◣   ◢ Отпушване на тоалетни ◣   ◢ В и К услуги ◣   ◢ Отпушване на мивки ◣
◢ Отпушване на сифони ◣   ◢ Отпушване на шахти ◣   ◢ Отводняване на помещения ◣

Отпушване на канали

Екипът на Kanalexpres се състои от специалисти с дългогодишен опит в отпушването на канали. Разполагаме с професионално оборудване за извършването на услуги, свързани с водопровода и канализацията. Предлагаме експресно и качествено обслужване. Осигуряваме дълготрайни решения и сигурни резултати за София и околностите. Има много начини, по които може да опитате да се справите сами със запушеният канал, но качествените услуги на Канал Експрес биха Ви спестили доста проблеми за вбъдеще.

Отпушване на тоалетни

Добре известни са няколко метода, до които повечето хора прибягват когато тоалетната започне да се запушва. Например изливането на вряла вода. Тя може да ви помогне ако запушването е малко с лесно разтворими отпадъци като по - голямо парче сапун, мазнини, тоалетна хартия и останала храна, изхвърлена в тоалетната чиния. Ако водата започне да се оттича дори по - бавно това означава, че ще успеете. Тогава ако трябва излейте по - голям дебит вода. И ако тогава няма желания от Вас ефект е желателно да потърсите услугите на професионалисти от Канал Експрес.

В и К услуги

Канал Експрес извършва и всякакви В и К услуги, като изграждане на В и К инсталации, В  и К монтажи, ремонти, отстраняване на течове, подмяна на тръби, монтаж на бойлери, съдомиални машини, перални и други, подмяна или монтаж на тоалетни чинии, тоалетни казанчета, смесители, водомери, монтаж и подмяна на връзки за чиста и мръсна вода, монтаж на хидромасажни панели, батерии, душове, смяна на меки връзки, уплътнения, накрайници и други. Kanalekspres предлага и поддръжка и профилактика на В и К и канализационни инсталации.

Отпушване на мивки

Първото нещо, което хората правят когато им се запуши мивката, е да купят някой препарат на химична основа за отпушване на канали, с който да направят опити да я отпушат. Проблемът е, че ако е кухненска мивка, в повечето случаи по нейните тръби се отлагат мазнини, които са били изливани вътре в мивката в течно състояние, но в последствие като изтинат вътре в канала те се втвърдяват. С изсипването на препарат в една мивка за около 12 часа престой на препарата в канала на мивката, мазнината ще стане на сапун. В такива случаи се налага намесата на професионалисти в отпушването на мивки.

Отпушване на сифони

Подовият сифон е проблемно място в банята. Той се запушва поетапно с попадането на косми и пясък. Затова подът на банята винаги трябва да бъде чист. Преди да се измие трябва да се отстранят пясакът и отпадаците, които с времето се натрупват по пода на банята. При стъпване с обувки или домашни чехли остават частици, които винаги могат да попаднат в подовият сифон. Има и други заместители, които могат да останат незабелязани, но причиняват също толкова големи проблеми, това са космите . При такива моменти е хубаво да се повикат специалисти в отпушването на подови сифони.

Отпушване на шахти

Отпушването на шахти е услуга, която е част от комплексните дейности предлагани от професионалните фирми в София и околието. Тази дейност изисква добра подгототвка и професионализъм и рядко хората успяват да се справят самостоятелно с подобна сложност. Причината е, че е нужна професионална техника, защото не става дума просто за отпушване на тоалетна чиния или мивка, а е доста по сложна задача. При подобни случаи най - добре е да се намесим ние от Kanalexpres. В такива моменти времето не е на Ваша страна и колкото повече отлагате, толкова по - големи могат да станат проблемите. Доверете се на професионалния опит на специалистите от Kanalexpres!

Отводняване на помещения

Наводняването на помещения е едно от най-неприятните събития, които може да се случат на едно домакинство, етажна собственост или фирма. Наводняването обикновено се случва поради запушване на хоризонтален, в следствие на което се покачва нивото на водата. Други причини може да са бързото топене на снегове, или обилни снеговалежи. При наводнение, специалистите първо трябва да установят причината, а след това да вземат бързи и адекватни мерки по отводняването и отстраняването на причината за наводняването. При наводнение не чакайте, а веднага се свържете с Канал Експрес, по което и да е време на денонощието и ние ще се погрижим за Вашия проблем.